Open die mosselen

Vroeg ik gisteren nog aan koklief of we al aan de mosselen konden, blijkt het seizoen zojuist geopend volgens de Volkskrant. Ze spraken in Yerseke met mosselkweker Jos van Damme. Namens de mosselkwekers gaf hij aan blij verrast te zijn met de goed gevulde mosselschelpen. Het zal dus niet lang meer duren voor deze smakelijke zeevruchten weer op de menukaarten zullen aantreffen. En geen mooiere manier om zelf de opening van het mosselseizoen te vieren dan met een dagje strand. Genieten van de zon en daarna heerlijk nagenieten met een mosseldiner op een terras in Vrouwenpolder, Domburg of Zoutelande. Wat goede frietjes erbij. Een glas droge witte wijn. De vakantie is echt begonnen.

 

Lees ook:Wijnfeest in Zeeland
Lees ook:Restaurant.blog.nl live!
Lees ook:Nieuw restaurant in hartje Zierikzee
Lees ook:Genoeg te proeven dit weekend
Lees ook:Aspergeseizoen is geopend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.