Categorie: "Kids"

Hello Kitty nieuwe McDonalds?

In Azië hebben ze een nieuw gat in de markt ontdekt. Kleine meisjes die van rose houden en natuurlijk ook van Hello Kitty. De Hello Kitty Restaurants zijn er een hit. Wie weet waar dit nog toe gaat leiden? Zitten we over een paar jaar ook met onze dochters te eten bij Hello Kitty? Wat je daar dan allemaal kunt eten? Kijk maar eens naar deze geweldige gerechten:

Maastrichts Preuvenemint ook voor kids

Eind augustus is het weer tijd voor het legendarische Maastrichtse Preuvenmint. Dit jaar zijn er ook voor de kinderen hele leuke activiteiten georganiseerd. Dus wil je je kids enthousiast maken voor koken en voor proeven? Neem ze dan gewoon mee op zondag 26 augustus. Aanmelden is aan te bevelen. Dit staat er op het programma.

Overdekte kinderwagenparking voor Bagels & Beans

Vrijdag 20 juli zal bij Bagels & Beans in de van Baerlestraat een overdekte kinderwagenparking geopend worden. De parking realiseerden ze in samenwerking met Bugaboo. Erg handig, want Bagels & Beans is een ideale plek om wat te drinken of eten met je kindje, maar al die grote wagens naast de tafels staan natuurlijk grandioos in de weg. Bugaboo en Bagels&Beans van Baerle nodigen alle ouders met een Bugaboo ( type/ jaartal maakt niet uit) met kinderen uit vrijdag 20 juli van 8:00 tot 10:00 uur aanwezig te zijn om de officiële opening van de parking bij te wonen. Er zal een heerlijk ontbijt worden geserveerd en de moeders zullen

Beste terras voor ouders

Best leuk hoor die terras top 100, maar eigenlijk ziet het ideale terras er voor iedereen weer anders uit. Zelf was ik toen mijn dochter twee was en geen 10 seconden achter elkaar op een stoel kon zitten erg blij met het terrasje bij de plaatselijke kinderboerderij. Een terras met grote zandbak ernaast waarin zij zich uit kon leven terwijl ik in het zonnetje ‘rustig’ genoot van mijn groene thee met zicht op dochterlief zodat eventuele peuterruzies en het kauwen op zelfgebakken zandtaart op tijd voorkomen konden worden. Langzaam maar zeker ontdekte ik meer van dit soort geweldige plekken waar zowel ouders als kinderen zich goed kunnen vermaken.

Uit eten mét peuter

Tuurlijk willen we allemaal dat onze kinderen wanneer we uit eten gaan leren om zich netjes te gedragen. Dat ze keurig wachten tot eindelijk hun bordje wordt opgediend en dat ze zachtjes praten in plaats van tetteren, schreeuwen en zingen. Maar bij sommige kinderen en dan vooral het peutervolk moet je je verwachtingen simpelweg wat bijstellen. Wat goedkope trucs om jezelf en de andere restaurantbezoekers wat ontspanning en rust te bieden: