Overdekte kinderwagenparking voor Bagels & Beans

Vrijdag 20 juli zal bij Bagels & Beans in de van Baerlestraat een overdekte kinderwagenparking geopend worden. De parking realiseerden ze in samenwerking met Bugaboo. Erg handig, want Bagels & Beans is een ideale plek om wat te drinken of eten met je kindje, maar al die grote wagens naast de tafels staan natuurlijk grandioos in de weg. Bugaboo en Bagels&Beans van Baerle nodigen alle ouders met een Bugaboo ( type/ jaartal maakt niet uit) met kinderen uit vrijdag 20 juli van 8:00 tot 10:00 uur aanwezig te zijn om de officiële opening van de parking bij te wonen. Er zal een heerlijk ontbijt worden geserveerd en de moeders zullen voetmassages ontvangen door een team van Annes concept voor Mooi.

Bagels & Beans was toen mijn dochter nog een baby was bijna de enige plek in de stad waar ik me echt op me gemak voelde. Meer moeders met kinderen om me heen. Niemand die opkijkt als de kleine even moeilijk doet. Gezonde sappen en broodjes, vriendelijke medewerkers die altijd bereid zijn om een flesje op te warmen en altijd kinderstoelen en speelgoed aanwezig.

De Parking zal in de tuin staan en biedt plaats aan 4 kinderwagens. De kinderwagens zullen door middel van een valet parking service geparkeerd worden. Ruben Salomon, eigenaar van Bagels & Beans van Baerle: ‘ik zie dat steeds meer moeders en vaders met hun jonge kinderen willen genieten van onze voornamelijk biologische producten. Zo ontstond het idee voor een kinderwagen parking. Bugaboo Nederland was gelijk zeer enthousiast over het idee.’   Clare van den Bos, Marketing Manager Bugaboo Nederland: ‘Wij vinden dit een geweldig initiatief. Het is voor ouders met kleine kinderen niet altijd even eenvoudig om een plek te vinden voor de lunch. Bagels & Beans van Baerle heeft daar nu de perfecte oplossing voor. Veilig de Bugaboo parkeren en ongestoord genieten van een zalige bagel.’

 

 

Lees ook:Maastrichts Preuvenemint ook voor kids
Lees ook:Beste terras voor ouders
Lees ook:Streekmarkt Station Hilversum
Lees ook:Wijnfeest in Zeeland
Lees ook:Stemmen voor Haarlem Horeca Awards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.