Nieuw: Restaurant View Amsterdam

tafel_met_eten_en_band_view_5Fusion Restaurant View opent 22 april haar deuren in Amsterdam. Het restaurant combineert zoals de naam al doet vermoeden, een prachtig uitzicht met een uniek concept. View is het enige restaurant in Nederland waar je zelf, aan je eigen tafel, grillgerechten bereidt voor een all inclusieve prijs, dus ook inclusief alle dranken. Onbeperkt eten en drinken voor nog geen 35 euro. Het unieke van het grillrestaurant is de lopende band die door het hele restaurant langs alle tafels loopt: de gast blijft gewoon aan tafel zitten, de gerechten komen onbereid op de band langs en de gast bereidt zelf, aan zijn eigen tafel, de gerechten waar hij zin in heeft. Kip, vlees, groente, vegetarische gerechten: keuze genoeg….

Eten wordt beleven bij View 
Zoals je bij View grillt, grill je nergens. Tijdens het diner komt er een wereld aan smaken aan je tafel voorbij, het enige wat jij hoeft te doen is een keuze maken. Leg een heerlijk visje of wat vlees op de grillplaat en het kokkerellen kan beginnen. Ga je liever voor vegetarisch met overheerlijke gegrilde groentes? Ook dat is bij de prijs inbegrepen, net als alle andere bijgerechten, sausjes en alle drankjes. Restaurant View heeft een internationale kaart met een Aziatisch tintje.

Het unieke van het grillrestaurant is de lopende band die door het hele restaurant langs alle tafels loopt: de gast blijft gewoon aan tafel zitten, de gerechten komen onbereid op de band langs en de gast bereidt zelf, aan zijn eigen tafel, de gerechten waar hij zin in heeft. Kip, vlees, groente, vegetarische gerechten: keuze genoeg….

kok_en_band_view_5Kijk je ogen uit
Bij View kijk je, zoals de naam al verklapt, je ogen uit. Door het transparante concept van View, geniet je niet alleen van het royale uitzicht over het Oosterdok en de voorbij trekkende gerechten, maar zie je ook de voorbereidingen van de kok en zie je zélfs al het verse eten in de koeling liggen

All inclusief, incl. drankjes
View is vanaf 22 april 7 dagen per week geopend van 17.00 uur tot 23.00 uur. Voor het vaste bedrag van € 34,50 p.p. kun je 2 uur lang onbeperkt grillen, inclusief alle drankjes (zoals: fris, koffie, wijn, Heineken bier etc.). Tijdens de introductieperiode kun je komen grillen voor een introductieprijs € 29,50 all in.

View
Oosterdokskade 133
1011 DL Amsterdam
www.restaurant-view.com

Lees ook:Spectaculair dessert restaurant Alinea
Lees ook:Bourgondisch Breda 2012
Lees ook:Uit eten gaan: slimme trucs en regeltjes
Lees ook:Aspergeseizoen is geopend
Lees ook:Wat betekent cuisson: de kok verklaart

2 reacties op “Nieuw: Restaurant View Amsterdam

  1. Martin

    Een vreemde gewaarwording, het eten komt in bakjes op een lopende band voorbij. Wij zaten bijna aan het eind van de band, waardoor deze leeg voorbij schoof op het moment dat ons tafeltje aan de beurt was. Na een half uur ging dat wat beter. Toen wij uitgegeten waren zagen we nog keuzebakjes die we niet eerder gezien hadden. Sommige hapjes lekker, meeste erg vlak van smaak. Satesaus bedroevend, worstjes en bepaalde vis werden maar moeilijk gaar.
    Het onbeperkt eten gaat kennelijk om de hoevellheid en niet om de kwaliteit; deze haalt net een zesje. Ter introductie voor half geld gegeten, veel meer mag dat ook niet zijn.

      /  
  2. Kitty

    Op het eerste gezicht leuk. Maar na 20 minuten binnen wordt je gewoon uitgerookt. Zeer heet binnen, geen afzuigsysteem. Dus niet uit te houden. Je komt zo maar toe aan twee kleine hapjes. Daarna moet je bijkomen en weer lucht krijgen.
    Zeker niet te doen voor mensen met ademhalingsproblemen of laag bloedsuiker.
    Je gaat geheid onderuit (flauwvallen).
    Zonde het kan veel beter.
    Nu is ons jaarlijkse etentje,Ivm nu 5 jarig huwelijk, verpest daardoor. Terwijl we heel weinig samen weg kunnen vanwege een klein kind en weinig tijd daardoor.
    Mensen die er werken zijn wel aardig. Maar daar heb je weinig aan wanneer je er maar zo kort bent en eigenlijk bijna niets eet daardoor.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.