Ramon Beuk over zijn Restaurantvooreenmaand

Zoals ik al eerder schreef is het Restauranvooreenmaand van Ramon Beuk in Maarssen een paar dagen geleden van start gegaan. Restaurantblog besloot eens even met Ramon te bellen om te vragen hoe het de eerste dagen gegaan is en wie de special guests waren die hij had uitgenodigd. Ondertussen probeerden we voor jullie natuurlijk ook de Special Guests te ontfutselen die nog langs gaan komen in zijn Restaurantvooreenmaand in De Glazen Ruimte.

Hoe zijn de eerste dagen verlopen?

“Top! Ik hou hier ontzettend van. Ik probeer in dit concept de koks dichtbij de mensen te brengen. De afstand tussen restaurant en keuken is hier dus helemaal weg. De koks komen aan tafel en de mensen mogen naar de keuken komen, dat maakt het luchtiger, gezelliger en toegankelijker. We maken er een feestje van en nodigen elke dag een special guest uit.”

Wie waren de special guests tijdens de eerste dagen?

“De eerste dag was het Ben Saunders, de tweede dag kwam de dochter van Bobby Farrell (van Boney M), Zanyllia optreden. Voor vanavond (vrijdagavond, 3 aug. red.) kan ik verklappen dat Tim Akkermans erbij zal zijn.”

En wie staan er voor de komende tijd op het programma?

“Dat zijn onder andere Herman den Blijker, de 3 J’s, Thomas Acda, Lange Frans en Baas B, Jörgen Raymann, Gerard Eckdom, meer kan ik echt niet verklappen.”

Zit het weer net zo vol als vorig jaar?

“Op sommige dagen hebben we nog plekken vrij, maar op de vrijdagen en zaterdagen zitten we helemaal vol.”

Je lijkt er erg van te genieten, zou je dit dan niet het hele jaar willen doen?

“Nee, dat is niet te doen. Het niveau dat ik hier neer wil zetten kan ik niet een heel jaar voor houden, dan ben ik gesloopt. Voor een maand is het precies goed.”

 

Lees ook:Restaurant voor een maand
Lees ook:De Koffie Top 100
Lees ook:Wat betekent ‘mise en place’? De kok verklaart.
Lees ook:Viki Geunes ** op Antwerpen Proeft
Lees ook:We loooove 24Kitchen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.