Restaurant voor een maand

Gisteren was de kick of van Ramon Beuk’s Restaurant VOOREENMAAND in De Glazen Ruimte in Maarssen. Vorig jaar was dit concept al een groot succes en stonden er honderden mensen op de wachtlijst voor een reservering. Hierdoor was het logisch dat er nu een vervolg zou komen.

Elke avond is er een special guest aanwezig. Een bekend persoon waarmee Ramon een passie deelt voor eten, koken en genieten. Deze gast mag Ramon helpen in de keuken, maar wordt ook in het zonnetje gezet tijdens de avond. Het menu bestaat uit een vijf gangen diner en drie amuses. Eventueel met een wijnarrangement. Gezellig is de lange stamtafel waar je kunt aanschuiven, maar er zijn ook aparte tafels in het stijlvol ingerichte restaurant van Beuk. Leuk is dat je als gast ook de handen uit de mouwen mag steken om de keukenbrigade te helpen als je dat wilt.

World food programme
Dit jaar staat Restaurant VOOREENMAAND volledig in het teken van ‘Wij eten, zij eten’. Wie in 2012 een bezoek brengt aan Restaurant VOOREENMAAND, doet zonder extra inspanning een bijdrage aan het schoolvoedselprogramma van het World Food Programme (WFP).  Van elk menu wordt 10% overgedragen aan het WFP. Wat er op neer komt dat iedere bezoeker hoogstpersoonlijk zorgt dat 30 schoolgaande kinderen in Malawi een gezonde maaltijd krijgen. Dus met 3.000 bezoekers tijdens restaurant voor een maand worden 90.000 kinderen gevoed.

Via de site kun je reserveren.
 

Lees ook:Restaurant De Compagnon al 20 jaar bourgondisch genieten
Lees ook:Puur genieten tijdens Puur Restaurant Week
Lees ook:Uit eten mét peuter
Lees ook:Couverts lanceert nieuwe website
Lees ook:Nieuw: Restaurant View Amsterdam

2 reacties op “Restaurant voor een maand

  1. Yvonne

    Wat een fantastisch concept. Zeker de moeite waard. Een leuke avond uit met een erg ged diner en een goed verhaal erbij.

      /  
  2. Hendrikus

    Fantastisch concept inderaad! keep u the good work!

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.