Puur genieten tijdens Puur Restaurant Week

Van 22 t/m 28 oktober 2012 vindt de Puur Restaurant Week plaats en geniet je van een ‘Puur Menu’ in heel Nederland. Restaurants zetten een h’eerlijk 3-gangen menu op de kaart waarbij biologisch, Fairtrade en duurzame vis centraal staan. Elk restaurant stelt zijn eigen 3-gangen diner samen. Een aantal deelnemende restaurants biedt een Puur Menu voor een speciale actieprijs. Kijk op de website www.puurrestaurantweek.nl, reserveer bij een restaurant en vraag naar het Puur Menu. Eerlijke ingrediënten winnen in de horeca aan populariteit. ‘Een gerecht met een goed verhaal smaakt beter. Niet alleen omdat het beter voelt, maar ook omdat de herkomst van ingrediënten bepalend is voor de kwaliteit’, aldus Ramon Beuk die optreedt als ambassadeur van de Puur Restaurant Week.

De Puur Restaurant Week wordt georganiseerd door Puur! uit eten, dé duurzame culinaire gids in samenwerking met Stichting Max Havelaar, het keurmerk voor Fairtrade. Ze wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van Oxfam Novib, ASN Bank en Deli XL.

 

Lees ook:Restaurant voor een maand
Lees ook:(H)eerlijk genieten op CuliFair Goes 25 & 26 juli
Lees ook:Tweede editie Heerlijk10Daagse op de agenda
Lees ook:Restaurant De Compagnon al 20 jaar bourgondisch genieten
Lees ook:Het lekkerste Lunchroombroodje 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.