Tweede editie Heerlijk10Daagse op de agenda

Het kan niet op met de restaurantweken. Binnenkort kun je al genieten van de Puur Restaurant Week en eind oktober gaat de tweede editie van de HEERLIJK10Daagse van start. Van 29 oktober tot en met 7 november vindt de tweede editie van de HEERLIJK10Daagse plaats. Dit concept laat gasten tien dagen lang bij een geselecteerd aantal kwaliteitsrestaurants in Nederland genieten van een 3-gangen lunch voor 20 euro of 3-gangen diner voor 25 euro. Reserveren is mogelijk vanaf 13 oktober. Visakaarthouders mogen met voorrang reserveren vanaf 29 september. Lunchen of dineren bij de beste restaurants van ons land wordt zo voor een breed publiek mogelijk.
HEERLIJK10Daagse succesproduct in crisis

Restaurants zijn een gevoelige partij wanneer het economisch minder gaat met het land. Gasten willen -ondanks de crisis- nog steeds graag uit eten maar letten veel scherper op de prijzen. Deze twee factoren zijn de belangrijkste ingrediënten van dit concept.
De eerste HEERLIJK10daagse heeft een enorme respons gekregen en steeds meer restaurateurs sluiten zich aan om op het succes mee te liften.

Typisch Nederlands?

We mogen misschien ‘zunig’ zijn, maar het tijdelijk verlagen van de restaurantprijzen is niet typisch Nederlands. Zelfs een eetland als Frankrijk kent de ‘Tous au restaurant’-week (diner voor twee voor de prijs van één) en in België is ‘Jong Keukengeweld’ begonnen. Tot 15 november bieden jonge topchefs jongeren van 18 tot en met 30 jaar kortingsmenu’s aan.

Méér toprestaurants, Michelinsterren en beschikbare couverts

De tweede editie van de HEERLIJK10Daagse is het vervolg op de succesvolle eerste 10Daagse die werd gehouden van 21 tot en met 30 mei dit jaar. Tijdens de eerste editie werden, naast honderden toprestaurants, maar liefst 43 Michelinsterren geteld. Op dit moment heeft de tweede editie al 47 Michelinsterren onder de deelnemers!
Naast restaurants die al hebben meegedaan, zijn er ook diverse nieuwe zaken als: De Swaen (Oisterwijk), Eau de Vie (Amsterdam), Aubergine* (Steyl), Cordial* (Oss), Amarone* (Rotterdam), Dorset (Borne), Sonoy* (Emmeloord) en Vis&Ko (Haarlem).

Betaalbaar uit etenTijdens de HEERLIJK10Daagse serveren de restaurants een driegangen menu. Voor een driegangen lunch rekent men slechts € 20,- af en voor een driegangen diner slechts € 25,-.
Sterrenzaken berekenen € 10,- toeslag per ster.

Reserveren

Vanaf 13 oktober om 10:00 uur kan weer gereserveerd worden op de website www.heerlijk10daagse.nl.

Leuk detail: de website beschikt over een intelligent boekingssysteem waar ook de maximale reisafstand in kilometers kan worden aangegeven. Hierdoor kan de ‘culinaire horizon’ verder worden verbreed.

Lees ook:Vrienden van Jacob wint publieksprijs
Lees ook:Nogmaals genieten van Dining with the Stars menu
Lees ook:Reserveren Restaurant Week vanaf 25 juli
Lees ook:Luxe reisje naar Noma?
Lees ook:Ramon Beuk over zijn Restaurantvooreenmaand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.