Nieuw culinair festival in Breda

Cucina de Linie.  Zo heet een nieuw culinair evenement dat 25 augustus van 14.00-20.00 in Breda plaats zal vinden. In de Liniestraat. De organisatie van het evenement omschrijft het als: “Een openlucht-restaurant-markt waar bolderkarren, bakfietsen, bakbrommers, auto’s en busjes gevuld met lokale lekkernijen welkom zijn.”

Er is nog plek voor mini-cucines, lokale cateraars, hobbychefs, kinderen en andere creatieven kunnen voor 15 euro een plekje reserveren. Hun keukentje of kraam moet wel op wielen staan, want dat is de makkelijkste manier om alles op het terrein te krijgen. Daarnaast zijn er al grotere mobiele cucines geboekt die zeker voor de juiste sfeer zullen zorgen. Zo is er een mobiele koffiekraam en een wafelkraam van Waffels op Wielen. Verder zijn er optredens en is er een Marokkaanse Loungetent.

Cucina de Linie is een nieuw evenement voor Breda, maar ik heb zo het gevoel dat het een erg gezellig festival zal worden met veel originele, creatieve culinaire uitbarstingen. Ik ga zeker een kijkje nemen. Wil je je nog inschrijven of wil je weten hoe je in de Liniestraat moet komen (niet ver van Centraal Station), kijk dan even op de site.

Lees ook:Haarlem Culinair 2,3,4 &5 augustus
Lees ook:Antwerpen Proeft
Lees ook:Stiekem worden er best veel frietjes gehaald
Lees ook:Dé adressen op een rijtje
Lees ook:Magazines nomineren beste Franse en Italiaanse restaurant

Eén reactie op “Nieuw culinair festival in Breda

  1. Hendrikus

    Kan niet wachten!! Prima initiatief!

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.