Op Texel kun je je eigenlijk altijd goed vermaken. Je kunt er alles op de fiets doen, je geniet er van het strand, van het mooie landschap en van lekker eten. Van lamsvlees tot schapenkaas, van verse vis tot zelfgeplukt fruit, Texels bier en zelfs Texelse wijn. Wil je volop van de culinaire kant van Texel genieten? Dan is het slim om je overtocht te plannen in de periode van 14 t/m 16 september aanstaande. Dan is het weer Texel Culinair in De Koog en hebben 27 brasserieën en restaurants weer volop lekkers bereid. Behalve heerlijke gerechten is er ook volop entertainment op straat: living statues, muzikanten en veel meer straattheater.
De deelnemers:
- Brasserie Rebecca
- Restaurant La Casserole
- susie’s diner the pickup
- Yamas
- Taj Mahal
- Slagerij Goënga Den Hoorn Texel
- Catering Con Giovanni
- Het Proeflokaal van Texel
- Dorps- en Eetcafé No Nonsens
- Eetcafé Sjans
- Brasserie Bos en Duin
- Bakker Timmer
- De Kroontjes
- Dinner-Saloon Tumbleweeds
- Slagerij Marc Prins
- Restaurant Pure
- De Taveerne
- Culinaire Verwennerij Bij Jef
- Viscentrum Van Beek
- Bar & Restaurant Eigeweis
- Vogelhuis Oranjerie
- Brasserie L’Avenir
- Talk of the Town
- Tapas Bar Bodega 59
- Restaurant Grand Cafe Noordzee
- Restaurant Quinty’s
- Oesters & Meer
De openingstijden:
vrijdag 14 september: 16.00-23.00 uur
zaterdag 15 september: 15.00-23.00 uur
zondag 16 september: 14.00-19.30 uur
Lees ook:Genieten op bourgondisch ‘s Hertogenbosch
Lees ook:Hoogeveen Culinair 25 & 26 augustus
Lees ook:Dineren op niveau
Lees ook:Restaurant Hamburg opent deuren in Rotterdam
Lees ook:Film én food by the sea