Lekker en goedkoop; nieuwe hotspots Eindhoven

Hoewel het voor de horeca best moeilijke tijden zijn, zijn er ondernemers die het aandurven. Ze pakken het slim aan en gaan voor lekker en betaalbaar. In Eindhoven opende in juli Radio Royaal  zijn deuren in Strijp-S in Philips voormalige energiehuis. In een bijzondere en industriële omgeving kun je genieten van goede Frans-Duitse gerechten. Geen duurdoenerij, maar eenvoud en kwaliteit.

De eigenaren van Radio Royaal hebben hier ervaring mee. Het zijn de mannen achter Hotel De Goudfazant en Café Modern in Amsterdam: Niels Wouters, Marco Birsak, Frederic van der Laar en Rogier Klooster. Je kunt er nu al terecht voor diner en vanaf september ook voor lunch. De ruimte waarin Radio Royaal zich bevindt is echt geweldig. Omdat het een oud industrieel pand is, zijn de plafonds extreem hoog, zit je tussen even hoge verweerde stalen balken en de zwart-wit geblokte tegelvloer geeft het geheel een ouderwets kantinegevoel. Heel stoer gedaan!

Maar dan zijn we er nog niet. Want over een paar maanden opent er nog een kantine: De C-Kantine van Rob van der Ploeg opent in november aan de Kerkstraat. Snel, simpel, goed en goedkoop; zo kenmerkt zich de keuken. Hij miste een zaak in Eindhoven waar je voor iets meer dan een tientje een goede maaltijd kunt eten.

Lees ook:Van Rijn opent aan Rembrandtplein
Lees ook:Niet meer Noma?
Lees ook:Jamie Oliver lanceert handige Home Cooker
Lees ook:De fruitige oliebol van Mathijs Vrieze
Lees ook:Foodtrends 2013 volgens Mathijs Vrieze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.