Niven Kunz popt Amsterdam

Niets fijner dan positief verrast worden in een nieuw restaurant op een nieuwe locatie. Dimitri Roels, oprichter van het Vlaamsch Broodhuys zal in 2013 diverse jonge en talentvolle chef-koks een podium bieden in zijn Baker’s Cafés. Sterchef Niven Kunz van Restaurant Niven (*) in Rijswijk mag de kick off voor zijn rekening nemen. Hij zal van 6 tot en met 13 januari in de vestiging van het Vlaamsch Broodhuys aan de 1e Constantijn Huygenstraat in Amsterdam zijn kookkunsten presenteren aan een select gezelschap van 50 couverts per avond. Je geniet er van een 10-gangendiner voor slechts 50 euro per couvert. Restaurant Niven is in oktober uitgeroepen tot Beste Groenterestaurant van 2013.

Je zult ook in dit popup restaurant kunnen genieten van de kenmerkende Nivenstijl: prachtige kleine, lichte gerechten bereid met veel groenten en lokale producten uit het Groene Hart en het Westland. Om de link met het Vlaamsch Broodhuys te leggen zal Niven ook een aantal broden ontwikkelen voor het menu. Daarnaast krijgen gasten een verrassing mee naar huis voor het ontbijt de volgende ochtend. We hoeven niet te raden wat dat zou kunnen zijn. Reserveren doe je via de site van Restaurant Niven.

Lees ook:Waar zijn de groentes?
Lees ook:Nieuw Baker’s Café van Vlaamsch Broodhuys
Lees ook:De 3 belangrijkste kooktrends
Lees ook:Restaurant Hamburg opent deuren in Rotterdam
Lees ook:Vergeet de groente niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.