Nieuw kookboek Merijn & Nadia van 24Kitchen

Deze week verschijnt Arabia bij je thuis het nieuwste boek van Merijn Tol en Nadia Zerouali, bekend van hun kookboeken Arabia en Bismilla Arabia en van hun Arabische kookprogramma Grenzeloos Koken bij 24Kitchen. In dit boek draait het om Arabische ingrediënten met daarbij heldere uitleg zodat iedereen makkelijk zijn weg naar en in de Turkse of Marokkaanse winkel kan vinden. Om zo thuis de sprookjesachtige simpele en heerlijke gerechten snel en makkelijk op tafel te toveren.

Merijn Tol en Nadia Zerouali zijn beiden culinair journalist en bekend van onder andere 24 Kitchen, Delicious en Viva. Beiden zijn gespecialiseerd in de Arabische keuken en hebben als missie mensen door eten met elkaar te verbinden. Dat is ook het doel van dit nieuwe, derde boek. Met inspirerende en toegankelijke recepten lokken ze, naast hun trouwe fans, ook de thuiskok die nog geen kennis heeft gemaakt met de geurige keuken van het Midden-Oosten aan tafel.

Dat zal niet moeilijk zijn, want wie kan nu gerechten als salade van geroosterde bloemkool, Arabia’s labne, tahina halva-ijs of gevulde dadels met amandel en granaatappelmelasse weerstaan? De smaken zijn verrassend, de recepten verleidelijk eenvoudig. Laat je meenemen in de magische wereld van kleuren, geuren en smaken van Arabia met watertandende fotografie van Sven Benjamins en de verleidelijke illustraties van Rosa Vitalie. Voor iedereen die houdt van een pure keuken vol smaak.

Lees ook:24Kitchen beste digitale televisiezender
Lees ook:De Zilveren Lepel inspireert
Lees ook:We loooove 24Kitchen
Lees ook:Uit eten gaan: slimme trucs en regeltjes
Lees ook:Nieuw: Restaurant View Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.