Zoektocht naar Leukste Restaurant van Nederland

 

Ze komen er allemaal aan over een paar weken. Michelin, Gault Millau, SpecialBite, Lekker. Ondertussen is er ook een verkiezing waar we zelf wat invloed op kunnen uitoefenen. De verkiezing voor het leukste restaurant van Nederland. Wat maakt een restaurant nou het leukste van Nederland? Is dat de sfeer, de klantvriendelijkheid of de persoonlijke service? Zowel het publiek als een deskundige vakjury bepalen in de komende weken welk restaurant in de prijzen vallen bij de Verkiezing van het Leukste Restaurant van Nederland.

Er kan tot en met 25 november 2012 worden gestemd via www.restaurantverkiezing.nl . Stemmen is kostenloos. Voor iedere stem keert de organisatie samen met haar partners € 0,05 uit aan Pink Ribbon, dat zich inzet in de strijd tegen borstkanker.

Prijzen voor stemmers

Voor de mensen die stemmen zijn er leuke prijzen te winnen. Zoals een culinaire reis naar Toscane, de nieuwe Ipad of een hele dag wellness voor 2 personen.

 

Rapportcijfers
Bij het stemmen kan men cijfers geven voor sfeer, klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteit-verhouding en de persoonlijke service. In iedere gemeente zijn er na 25 november 2012 twee winnende restaurants: het restaurant met de meeste stemmen en het restaurant met de hoogste waarderingscijfers.
Provinciewinnaars
De winnaars van de gemeente gaan door naar de provincie-ronde. Alle provinciewinnaars ontvangen op 17 december 2012 in het Steigenberger Kuhrhaus Hotel in Scheveningen een prestigieuze Restaurant Award..

 

Organisatie
De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer Pink Ribbon, Thermen Bussloo, Leuk voor Jou en de Horeca Relatiedagen. De organisatie is in handen van de specialist in verkiezingen; Vote Company.

 

Meer info

Meer informatie is te vinden via www.restaurantverkiezing.nl

 

Lees ook:Het lekkerste Lunchroombroodje 2012
Lees ook:24Kitchen beste digitale televisiezender
Lees ook:Vrienden van Jacob wint publieksprijs
Lees ook:Stemmen voor Haarlem Horeca Awards
Lees ook:Fikse fooi of niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.