Pojo: uit eten met korting

Op Pojo.nl bieden restaurants tafels aan die normaal gesproken leeg blijven, tegen een kortingspercentage dat ze zelf bepalen. Heeft een restaurant op dinsdagavond structureel enkele tafeltjes vrij? Of willen ze zaterdagavond wel een extra shift draaien tussen 17.00 en 18.30 uur? Dat kan. Het restaurant blijft de baas, Pojo zorgt voor gevulde tafels. De consument krijgt deze korting door gratis en simpel te reserveren via www.pojo.nl.

De voordelen van Pojo:

Meedoen met Pojo heeft interessante voordelen voor restaurants:
* Meer gevulde tafels en nieuw publiek
* Restaurants bepalen zelf hoeveel tafels ze aanbieden, op welke dagen en tijden en tegen welk kortingspercentage
* Pojo werkt volledig op basis van no cure, no pay, zelfs als gasten niet op komen dagen
* Geen abonnenmentskosten, slechts 1 euro per gereserveerde couvert
* Exposure via onze website, iPhone app* en social media, waaronder Facebook en Twitter

* Tot 50% korting op de rekening
* Direct en kosteloos online reserveren via pojo.nl of via de iPhone app*
* Eenvoudig nieuwe restaurants ontdekken
* Keuze uit het volledige menu

 

Hoe werkt het voor restaurants?

Persoonlijk account
Restaurants kunnen zich in de opstartfase kosteloos aanmelden via pojo.nl/aanmelden. Vervolgens krijgen ze hun persoonlijke accountgegevens toegestuurd. Hiermee kunnen ze via de site inloggen en krijgen daarmee toegang tot hun eigen dashboard.

Naast adresgegevens, keuken en openingstijden, kunnen ze hier ook aangeven hoe ze het liefst de reserveringen willen ontvangen: per sms en/of per e-mail en hoe ver van tevoren. Het draait uiteraard allemaal om de kortingstafels. Deze zijn gemakkelijk toe te voegen. Elke dag van de week kunnen er zoveel tafels als het restaurant beschikbaar heeft tegen een zelfgekozen kortingspercentage worden aangeboden. Er kan worden gekozen uit korting van 10 t/m 100% op de hele rekening, alleen het eten of alleen de drank. Het restaurant staat met zijn aanbiedingen direct online. Reserveringen hebben een eigen tabblad waarin precies te zien is hoeveel en welke gasten voor wanneer via Pojo hebben gereserveerd.

Kosten
Eén keer in de maand vindt er door middel van automatische incasso de betaling plaats. Dit bedraagt 1 euro per gereserveerde couvert, exclusief btw. Verder niks. Geen abonnementskosten en voor gasten die niet op komen dagen hoeven restaurants niet te betalen.

 

 

Geen vouchers of pasjes
De door restaurants aangeboden tafels met korting  kunnen door consumenten worden bekeken op pojo.nl of via de iPhone app*. De consument kiest een stad en een dag waarop hij uit eten wil, vervolgens toont de website alle aanbiedingen die aan deze voorwaarden voldoen en waar dus direct gereserveerd kan worden. De consument kan eerst meer informatie lezen over het restaurant of direct reserveren. Na het invullen van de benodigde gegevens wordt er een bevestigingsmail naar de consument en het restaurant gestuurd. De reservering is een feit.

Pojo maakt geen gebruik van vouchers of pasjes, het werkt hetzelfde als een gewone reservering. Het restaurant weet aan de hand van de naam dat de gast via Pojo komt en geeft de aangegeven korting.

Landelijk

Pojo is gestart in Eindhoven en wil landelijke dekking. Steden als Tilburg, Den Haag en Amsterdam zijn in meer of mindere mate al vertegenwoordigd en het doel is daar nog veel steden en restaurants aan toe te voegen.

Lees ook:Pop-up restaurant À La Plancha is terug
Lees ook:Luxe reisje naar Noma?
Lees ook:Site Noma bezwijkt: teveel reserveringen
Lees ook:Reserveren Restaurant Week vanaf 25 juli
Lees ook:Tweede editie Heerlijk10Daagse op de agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.