Hopelijk eind van de week wat minder regen, want dan is het weer tijd voor Tilburg Culinair op het Willemsplein in Tilburg. Een hoop goede restaurants zijn vertegenwoordigd en ook de gerechten die ze gaan presenteren zijn al bekend. Van een duo van coquille en gamba tot een vernieuwende bouillabaisse en wat dacht je van een krokante kalfszwezerik met Ibericoham, pastinaak en kalfsjus of kalfssukade met knolselderie en mosterd, rode biet en truffel. Het klinkt mij allemaal even lekker in de oren. Zelf ben ik met name benieuwd naar Square, wantdeze zaak bestaat nu anderhalf jaar en is voort gekomen uit Martin’s Broodega. Dé plek om te lunchen in Tilburg, want ze hebben er echt de beste broodjes.
Gelukkig heeft Square nog steeds deze geweldige broodjes, want Martin en Jeske staan hier nog steeds aan het roer. Nu kun je er echter ook aan het einde van de dag terecht om lekker te ontspannen en te genieten van mooie gerechten.
Openingstijden Tilburg Culinair:
Donderdag | 18.00 – 00.00 uur | uitsluitend met geldig entreebewijs |
Vrijdag | 17.00 – 01.00 uur | na 19.30 uur gratis toegankelijk |
Zaterdag | 14.00 – 01.00 uur | gratis toegankelijk |
Zondag | 12.00 – 23.00 uur | gratis toegankelijk |
Lees ook:Voedsel ligt op straat
Lees ook:Genieten van Carte Blanche
Lees ook:Lekkerste lunchroombroodje 2012
Lees ook:Lekker 2013: de top 10
Lees ook:Social Dining Week: ontmoet nieuwe mensen