Het Pure C kookboek bijna klaar

Het zal niet lang meer duren of chef Syrco Bakker van Pure C * zal zijn eerste eigen kookboek in zijn handen houden. Voor de volledigheid melden we het nog maar even; Pure C bevindt zich aan het strand in Cadzand. Is een restaurant van Sergio Herman (Oud Sluis ***). Syrco is pas 28 jaar en heeft een bizar indrukwekkende carrièrevlucht gemaakt. Hij liep stages in sterrenzaken in binnen- en buitenland (Restaurant Gordon Ramsay ***) en ging na zijn opleiding bij De Librije aan de slag. Hij doorliep de hele keuken van Oud Sluis en staat nu dus aan het roer van Pure C. Deze maand verschijnt dus zijn eerste kookboek. Op Twitter zagen we al dat de blauwdrukken gecheckt zijn.

Leuk was dat je het proces van de productie van het boek een beetje kon volgen via de pagina www.PureCboek.nl. De foto’s achter de schermen spreken boekdelen over Syrco’s passie en betrokkenheid bij zijn vak en dit boek. Hij had volgens mij het liefst nog zelf de foto’s gemaakt en dat siert hem. Restaurantblog is super benieuwd naar het eindresultaat van het Pure C kookboek!

Lees ook:Pure C boek, we koken van ongeduld
Lees ook:Sergiology, groots boek over grootse chef
Lees ook:Nigellissima, bellissima
Lees ook:#GaultMillau
Lees ook:Lekker 2013: de top 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.