Pure C boek, we koken van ongeduld

Het Pure C kookboek van Syrco Bakker (chef Pure C*) en Sergio Herman (chef Oud Sluis***) laat helaas nog heel even op zich wachten. Het boek was klaar, de presentatie gepland. Maar tijdens diezelfde presentatie vorige week, bracht de uitgever naar buiten dat er door een technische fout een blanco pagina in het boek stond, daar waar een mooie foto had moeten staan. Omdat Pure C natuurlijk gaat voor perfectie wordt het boek nu opnieuw gedrukt en zal het pas op 15 oktober leverbaar zijn. Dat betekende dus dat de aanwezigen bij die presentatie een bijzondere limited edition in handen hadden, waar er maar 60 van in omloop zijn.

Het boek is het wachten wel waard. Het bevat 50 favoriete recepten van Syrco en Sergio en 70 basisrecepten.  Alle beelden in het boek werden gefotografeerd door Tony Le Duc. Culinair journalist Mara Grimm dompelde zich een week lang onder in de sfeer van Pure C en was verantwoordelijk voor de teksten. Om je echt in de sfeer van het Zeeuwse restaurant te brengen is er ook een cd in het boek te vinden met de muziek die in Pure C gedraaid wordt. Prijs: € 39,50 Te bestellen via Sergio’s eigen webshop of de site van zijn uitgeverij Minestrone.

In elk exemplaar van het Pure C Kookboek vind je trouwens een golden card. Een kraslot waarmee je kans maakt op het Pure C ‘Beleven-delen-proeven’ menu.

Tot 15 oktober koken we van ongeduld.

Lees ook:Het Pure C kookboek bijna klaar
Lees ook:Sergiology, groots boek over grootse chef
Lees ook:Film én food by the sea
Lees ook:Olympische medaille als dessert in Holland Heineken House
Lees ook:Jamie Oliver in 15 minuten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.