Scroppino cocktail van de tap

Mix de juiste hoeveelheden limoenroomijs, mousserende wijn en wodka met elkaar en je hebt de zeer verfrissende en smakelijke Italiaanse scroppino in je handen. Maar hé, waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? In veel restaurants in Nederland kon je al een flesje Monte Scroppino Originale bestellen en sinds kort is er de macchina waarmee restaurants hun gasten in een handomdraai vanuit een tap kunnen verwennen met het zomerse drankje.

Geef je thuis een feestje? Dan kun je de macchina huren, inclusief bar, glazen en Scroppino Angel die de drankjes tapt en serveert.

Het originele Venetiaanse recept van Monte Scroppino Originale® is sinds zeven jaar verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Ondernemer Michel van den Bergh haalde het drankje naar NederlandToen Van den Bergh tien jaar geleden voor het eerst een scroppino proefde op een Italiaans terras wist hij dat hij (wit)goud in handen had. Na een aantal reizen door Italië met vele proefsessies, werd de exclusieve receptuur met exact de goede verhouding wodka, mousserende wijn en limoenroomijs vastgelegd en zo was Monte Scroppino Originale® een feit. Als eerste in Nederland introduceerde Monte Scroppino Originale® het drankje gebotteld in kant-en-klare vorm. Deze bekende blauwe flesjes zijn nu niet meer verkrijgbaar maar afgelopen zomer werd de Monte Scroppino Originale® Macchina geïntroduceerd om nog meer mensen van deze Italiaanse specialiteit te laten genieten.

Lees ook:Eerste Italiaanse restaurantgids van Nederland gepresenteerd
Lees ook:Magazines nomineren beste Franse en Italiaanse restaurant
Lees ook:Theetest in de koffietent
Lees ook:Sergiology, groots boek over grootse chef
Lees ook:Zeer exclusieve olijfolie verkrijgbaar bij De Zwethheul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.